terrorneika!

terrorneika!

ΙΤΖΕΕ

ΙΤΖΕΕ
TERROR ART(1988-2012)

23 Mar 2011

FSA

Η Αμερική είναι μια ήπειρος στο δρόμο προς τις Ινδίες. Σύμφωνα με τον έγκυρο ερευνητή-συγγραφέα-προφήτη-πωλητή
ο χάρτης της γης σύμφωνα με την Αμερική
Λιακόπουλο, πρώτοι την είχαν ανακαλύψει οι Ελ. Ωστόσο, απ' ό,τι φαίνεται το κράτησαν κρυφό, μια και την βρήκαν λένε ψάχνοντας για νέα προϊόντα σε μια περίοδο ξηρασίας στον Πύργο, αλλά αντί αυτού βρήκαν τους αυτόχθονες να πίνουν ζεστή σοκολάτα και να πέφτουν νωρίς για ύπνο, ωράριο απαράδεκτο για έναν Ελ, για τον οποίο κάθε βραδινή έξοδος ξεκινά στις 02:30 κι έπειτα. Στη συνέχεια την βρήκε μπροστά του ένας Ισπανός ονόματι Κολόμβος, ο οποίος και πάλι κάτι άλλο έψαχνε και άλλο βρήκε. Τελικά μετά από διεθνείς συνομιλίες, η Αμερική μετατράπηκε σε χώρο υποδοχής κρατουμένων χωρίς ελπίδα ώστε να αδειάσουν και λίγο οι φυλακές της Ευρώπης, σε φυτείες καπνού και ρυζιού μπάρμπα μπεν. Εθνικό φαγητό ωστόσο είναι το πιο άνοστο κρέας του πλανήτη που ονομάζεται γλου γλου (ενίοτε γεμιστό με αρκούδα, όπως το μαγείρευε ο Οβελίξ) και στο οποίο οφείλεται το υψηλό επίπεδο νοημοσύνης των κατοίκων της. Επιπλέον, οι κάτοικοι της Αμερικής έκαναν πολλές ανακαλύψεις και βελτιώσεις σε προϊόντα, όπως την αναβάθμιση της εφεύρεσης του λόρδου Σάντουιτς σε χάμπουργκερ, άνευ τίτλου ευγενείας.

Βόρεια Αμερική

Στη Βόρεια Αμερική βρίσκονται οι ΗΠΑ, η μεγαλύτερη, δυνατότερη και σημαντικότερη χώρα - επιχείρηση του κόσμου και μερικές άλλες που δεν ενδιαφέρουν κανέναν, μια και χρησιμεύουν απλά στους κατοίκους των ΗΠΑ "όταν θέλουν να περάσουν τα σύνορα", είτε γιατί τους κυνηγάει ο Τζέημς Μποντ, είτε ο Λούκυ Λουκ. Αγαπημένο χόμπυ των κατοίκων της βόρειας πλευράς της Αμερικής είναι τα φιλανθρωπικά ταξίδια, η ανάμειξη στα εσωτερικά των κρατών, η αγορά παπουτσιών τσίμι τσιού και η τηλεοπτική εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ, μεγάλης ευεργέτιδας του σύγχρονου κόσμου μετά τη Μητέρα Τερέζα. Οι δε πρόεδροι της εκλέγονται μετά από εξαντλητικές διαδικασίες και κατέχουν πολλές τέχνες, όπως σαξόφωνο (ενίοτε και κλαρίνο, βοηθούμενοι από τις γραμματείς τους), γκολφ και ανατροφή γλου γλου.

Νότια Αμερική

Η Νότια Αμερική είναι γνωστή για το καρναβάλι του Ρίο, που ενώνεται με το Αντίριο με τη μεγαλύτερη γέφυρα που κατασκευάστηκε ποτέ από Ελληνίκιο, αν και με αμφισβητούμενα κατά μερικούς γονίδια λόγω ύψους, Κώστα Σημίτη.

Κεντρική Αμερική

Η Κεντρική Αμερική είναι το μόνο μέρος στον πλανήτη που δεν είχαν φτάσει οι Ελ, διαφορετικά ο ομφαλός της Γης θα είχε μεταφερθεί εκεί, λόγω των πλουσίων φυσικών πόρων της. Λέγεται ότι εκεί κατέληξε ο Μπομπ ο Μάστορας.

No comments:

Post a Comment

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ